Site Sponsors
Results 1 to 4 of 4

Thread: My P1 120 macro wont trigger flash generator

  1. #1
    Senior Member aztwang's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    309
    Post Thanks / Like

    My P1 120 macro wont trigger flash generator

    So I got a weird one. I have an XF and use Broncolor Move battery generators. I decided to use the 120mm today (its brand new to me) for some team headshots and as soon as I switched up from my 80LS to the 120FPS the XF would not trigger the transmitter. Manually push the test button, works fine, trigger the shutter, nothing..tried my 55,80110&150 LS's..they all work. Oh and the 120 just came back from Japan to be serviced...Loose wire in the lens??

    Don
    Last edited by aztwang; 30th July 2016 at 11:20.

  2. #2
    Senior Member aztwang's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    309
    Post Thanks / Like

    Re: My P1 120 macro wont trigger flash generator

    Problem solved. XF wont trigger flash with FPS unless shutter is at 125 or below.

    Don

  3. #3
    Senior Member kdphotography's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Carmel/Tucson
    Posts
    2,244
    Post Thanks / Like

    Re: My P1 120 macro wont trigger flash generator

    Sooooooo----shopping for the new Schneider 120mm LS now?


  4. #4
    Senior Member aztwang's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    309
    Post Thanks / Like

    Re: My P1 120 macro wont trigger flash generator

    Quote Originally Posted by kdphotography View Post
    Sooooooo----shopping for the new Schneider 120mm LS now?

    Nah I'm actually falling in love with this 120. Very fast and smooth....Plus I'm picking up my 35LS this month so thats all I'm good for for the next few months.

    Cheers
    Likes 1 Member(s) liked this post

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •