Site Sponsors
Results 1 to 5 of 5

Thread: Generic batts on the GF1

  1. #1
    Senior Member Rawfa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    2,393
    Post Thanks / Like

    Generic batts on the GF1

    I've read about a lot of people complaining that the Gf1 doesn't take generic batts. Can anyone confirm?

  2. #2
    Senior Member Rawfa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    2,393
    Post Thanks / Like

    Re: Generic batts on the GF1

    Come on...nobody?

  3. #3
    Super Duper
    Senior Member
    Godfrey's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Near San Jose, California
    Posts
    7,927
    Post Thanks / Like

    Re: Generic batts on the GF1

    Quote Originally Posted by Rawfa View Post
    I've read about a lot of people complaining that the Gf1 doesn't take generic batts. Can anyone confirm?
    Far as I'm aware, the no-name batteries sold by BestBatt.com work fine:

    http://www.bestbatt.com/Panasonic_DM..._p/bbblb13.htm

    Some folks have reported that ones they already had (fine in the G1/GF1/GH1) did not work with the G2, but that was before BestBatt.com updated the website to include the G2. Presumably they've revved the batteries now for compatibility.

  4. #4
    Senior Member Rawfa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    2,393
    Post Thanks / Like

    Re: Generic batts on the GF1

    Thanks, godfrey. I've just bought a batt there.

  5. #5
    Super Duper
    Senior Member

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3,848
    Post Thanks / Like

    Re: Generic batts on the GF1

    There is a firmware hack that gets around the battery issue...while also providing some interesting video options.

    http://www.wired.com/gadgetlab/2010/...ideo-and-more/

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •