Site Sponsors
Results 1 to 6 of 6

Thread: 120 S Macro -- Autofocus not working

  1. #1
    Senior Member GMB's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Heart of Europe
    Posts
    396
    Post Thanks / Like

    120 S Macro -- Autofocus not working

    Finally got my 120 S today. It was delivered to the office and I took it home in anticipation of trying it out. Put in on the camera, hit the shutter release to focus and...nothing. Check the camera whether it is on manual focus--it is not. Put on the 70 back on the camera and autofocus works. Put the 120 on again and nothing. I even reset the camera to factory specifications to exclude the possibility that I accidentally set something but that was not the case.

    Bottom line autofocus does not work on 120. So unless someone has a great idea it will go back to the dealer so that he can ask for a new copy. Good thing is that my dealer seems to have good contacts with Leica so hopefully I don't have to wait too long.

    Georg

  2. #2
    Subscriber Member KurtKamka's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,232
    Post Thanks / Like
    Images
    26

    Re: 120 S Macro -- Autofocus not working

    Hi Georg,

    All I can do is empathize ... sorry to hear about that. Hopefully, you can get it exchanged quickly.

    Kurt

  3. #3
    Senior Member GMB's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Heart of Europe
    Posts
    396
    Post Thanks / Like

    Re: 120 S Macro -- Autofocus not working

    Thanks Kurt. My dealer arranged that I would get one from the next production batch, normally next week.

    Anyway, not too dramatic. Main reason why I posted yesterday was my disappointment.

    Happy shooting.

    Georg

  4. #4
    Workshop Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Jupiter, Fla.
    Posts
    1,967
    Post Thanks / Like
    Images
    2

    Re: 120 S Macro -- Autofocus not working

    Georg,

    Please keep us posted of your progress in getting this resolved with Leica. They seem to have been responsive to customer difficulties in the past... let's hope they continue to do so.

  5. #5
    Senior Member GMB's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Heart of Europe
    Posts
    396
    Post Thanks / Like

    Re: 120 S Macro -- Autofocus not working

    New version arrived today. Took a few test shots and it seems to work just fine. My dealer had arranged that Leica shipped it directly to me.

  6. #6
    Workshop Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Jupiter, Fla.
    Posts
    1,967
    Post Thanks / Like
    Images
    2

    Re: 120 S Macro -- Autofocus not working

    Excellent news Georg... that was a very quick turnaround. Looking forward to seeing some shots with it.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •