Site Sponsors
Results 1 to 2 of 2

Thread: C1 Pro Batch Processing Issue

  1. #1
    Workshop Member ptomsu's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Austria, close to Vienna
    Posts
    3,871
    Post Thanks / Like

    C1 Pro Batch Processing Issue

    Not sure what I am doing wrong or if it is a combination of SW releases.

    I upgraded to C1 Pro 5.1.1 last week on both of my MacBook Pro's. On one I also installed the latest SW updates form Apple from last week and since then (I did not try before) Batch Processing does only process the first selected image - not the rest. On my other MacBook Pro I have not installed the latest Apple SW updates and Batch Processing works as normal.

    Any ideas?

    Did I just switch anything off or on which prohibits batch processing?

    Thanks for inputs.

    Peter

  2. #2
    Workshop Member ptomsu's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Austria, close to Vienna
    Posts
    3,871
    Post Thanks / Like

    Re: C1 Pro Batch Processing Issue

    Already found it - there is a Multiple Images selection button which must be on to get BAtch Processing of all selected images.

    There is also a Auto Adjust button which works in combination with the Multiple Images select button in order to do multiple auto adjustments.

    All ok again - sorry for my ignorance - please ignore form now on!

    PS: absolutely nothing to do with any SW updates etc!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •