Site Sponsors
Results 1 to 3 of 3

Thread: seek for Credo 40 user experience

  1. #1
    Member Rollei6008i's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    HK
    Posts
    106
    Post Thanks / Like

    seek for Credo 40 user experience

    My friend's Credo 40 maybe has a problem :

    My friend & I found that Credo 40 always appears a little bit greenish or appears cyan color shift . It is diffcult to eliminate via post-processing , is there setting problem or it is a design originated for Credo 40 ?

    Help !!

  2. #2
    Workshop Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    NYC
    Posts
    3,274
    Post Thanks / Like
    Images
    7

    Re: seek for Credo 40 user experience

    Quote Originally Posted by Rollei6008i View Post
    My friend's Credo 40 maybe has a problem :

    My friend & I found that Credo 40 always appears a little bit greenish or appears cyan color shift . It is diffcult to eliminate via post-processing , is there setting problem or it is a design originated for Credo 40 ?

    Help !!
    Does the cast remain after white balancing to a gray card in the scene?

    What body is the Credo on? What lens?

    What version of Capture One is it being viewed in?

    Has you done a "restore defaults" on the back to remove any unusual settings?

    What does your dealer say?

    Please post an image or two indicative of the issue you're referring to. It's VERY hard to make meaningful comments about color without seeing an image.
    Doug Peterson , Digital Transitions | Email
    Dealer for: Phase One, Mamiya Leaf, Arca-Swiss, Cambo, Eizo, Profoto
    Office: 877.367.8537. Cell: 740.707.2183

  3. #3
    Member Rollei6008i's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    HK
    Posts
    106
    Post Thanks / Like

    Re: seek for Credo 40 user experience

    Does the cast remain after white balancing to a gray card in the scene?
    No, I'll try this action.

    What body is the Credo on? What lens?
    Maymia DF+ , any lenses .

    What version of Capture One is it being viewed in?
    7.1 >> 7.2.1

    Has you done a "restore defaults" on the back to remove any unusual settings?
    Yes.

    What does your dealer say?
    Not yet contact . I'll contact soon.

    Please post an image or two indicative of the issue you're referring to. It's VERY hard to make meaningful comments about color without seeing an image.

    Or give you a link later.

    Many Thanks.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •