Site Sponsors
Results 1 to 9 of 9

Thread: Last post not showing from Forum page

  1. #1
    Super Duper
    Senior Member
    Knorp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3,574
    Post Thanks / Like

    Last post not showing from Forum page

    Selecting from the Forum page any Last Post doesn't take you that post.
    Instead this message shows up:
    Attached Images Attached Images  
    Bart ...
    Thanks 1 Member(s) thanked for this post

  2. #2
    Sr. Administrator Jack's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Los Altos, CA
    Posts
    10,321
    Post Thanks / Like
    Images
    1030

    Re: Last post not showing from Forum page

    Working on it...
    Jack
    home: www.getdpi.com

    "Perfection is not attainable. But if we chase perfection, we can catch excellence."
    Thanks 1 Member(s) thanked for this post

  3. #3
    Senior Member f6cvalkyrie's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Belgium
    Posts
    1,613
    Post Thanks / Like
    Images
    29

    Re: Last post not showing from Forum page

    it does work for me now on FF 52.0.1

    C U,
    Rafael
    E-M1/GH2/G1 Full Spectrum & lots of lenses
    http://www.flickr.com/photos/f6cvalk...th/9226689839/

  4. #4
    Super Duper
    Senior Member
    Knorp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3,574
    Post Thanks / Like

    Re: Last post not showing from Forum page

    On Safari it still is a no-no ...
    Bart ...
    Likes 1 Member(s) liked this post

  5. #5
    Super Duper
    Senior Member

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    13,013
    Post Thanks / Like
    Images
    16

    Re: Last post not showing from Forum page

    Quote Originally Posted by Knorp View Post
    On Safari it still is a no-no ...
    +1
    Sale Items (http://www.getdpi.com/forum/gear-fs-...8806-sale.html)
    Likes 1 Member(s) liked this post

  6. #6
    Sr. Administrator Jack's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Los Altos, CA
    Posts
    10,321
    Post Thanks / Like
    Images
    1030

    Re: Last post not showing from Forum page

    It is working for me on Safari ...
    Jack
    home: www.getdpi.com

    "Perfection is not attainable. But if we chase perfection, we can catch excellence."

  7. #7
    Administrator Bob's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Prescott, Arizona
    Posts
    4,477
    Post Thanks / Like
    Images
    353

    Re: Last post not showing from Forum page

    The issue, apparently, was caused by a change to more seo-friendly urls which requires parsing in the .htaccess file differently.
    I have reverted to the heretofore working "standard" urls.
    thanks
    -bob
    www.getdpi.com
    Thanks 2 Member(s) thanked for this post

  8. #8
    Senior Member stephengilbert's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Santa Monica, CA
    Posts
    2,207
    Post Thanks / Like
    Images
    2

    Re: Last post not showing from Forum page

    Working on Firefox, Safari, and iPad.

    Thanks

  9. #9
    Super Duper
    Senior Member
    Knorp's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3,574
    Post Thanks / Like

    Re: Last post not showing from Forum page

    Quote Originally Posted by Bob View Post
    The issue, apparently, was caused by a change to more seo-friendly urls which requires parsing in the .htaccess file differently.
    I have reverted to the heretofore working "standard" urls.
    thanks
    -bob
    back to 'standard' is fine for me ...
    Bart ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •