Site Sponsors
Results 1 to 3 of 3

Thread: Amount - NEX adaptor, no EXIF with teleconverter.

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    98
    Post Thanks / Like

    Amount - NEX adaptor, no EXIF with teleconverter.

    My A-mount adaptor does not report EXIF correctly, when i put teleconverter in between (Sony 2x converter), I have tried with 70-400G and Minolta 200 G. Makes me annoyed, i wonder if others have had a similar experience? or is my adaptor faulty?

    Exif reporting works fine with A mount cameras (with teleconvter and lenses mentioned).

    Any ideas?

    Cheers,

    N
    A and E mount Too many lenses.

  2. #2
    tigertimb
    Guest

    Re: Amount - NEX adaptor, no EXIF with teleconverter.

    Hmmm, I didn't think I was getting info in the exif at all, but your comment has just made me recheck and I am seeing the same as you; info for the A-mount lenses, but with a teleconverter (Minolta 1.4x), I'm losing both the information on the focal length and the aperture!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    98
    Post Thanks / Like

    Re: Amount - NEX adaptor, no EXIF with teleconverter.

    Quote Originally Posted by tigertimb View Post
    Hmmm, I didn't think I was getting info in the exif at all, but your comment has just made me recheck and I am seeing the same as you; info for the A-mount lenses, but with a teleconverter (Minolta 1.4x), I'm losing both the information on the focal length and the aperture!
    Yes same for me. I read on dpreview from some other user that the user manual (for the adapter says do not user teleconverters)

    N
    A and E mount Too many lenses.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •